În peregrinările noastre prin satele și comunele din jurul Iașului pentru a dona calculatoare în cadrul campaniei  Conectează-i la Educație, am întâlnit situații și am aflat povești de viață foarte triste, ale lipsurilor și precarității, dar și ale curajului și tenacității.

Am întâlnit copii care merg pe jos zeci de kilometri pentru a ajunge la școală, care fac naveta în fiecare zi pentru că locuiesc foarte departe de școală, sau copii care stăteau afară pe prispă, iarna, ca să aibă semnal de telefon pentru a participa la școala online.

Am cunoscut copii cu rezultate școlare excelente, unii foarte talentați la anumite discipline, dar pe care nevoile și lipsurile cu care se confruntă ei și părinții lor i-ar putea deturna sau întoarce din drumul lor către terminarea școlii, adâncindu-le și mai mult lipsurile.


𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐮𝐧 𝐅𝐨𝐧𝐝 𝐝𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐬𝐞

  • Un fond de burse face educația accesibilă pentru copiii care provin din medii defavorizate
  • Oferă suport copiilor și aceștia se simt motivați să continue studiile
  • Oferă oportunități de învățare și ajută comunitățile să se reunească în jurul unor principii 
  • Oferă ocazia de a fi implicat în comunitate și a o susține să evolueze, dar și să ofere șanse egale copiilor
  • Copiii au timp mai mult să se concentreze pe studiu decât pe grijile de a face rost de bani pentru a cumpăra cele necesare
  • Revitalizează implicarea civică 

Implicarea ta schimbă vieți! Alege să fii reseter pentru educație, făcând o donație în contul nostru deschis la BCR: RO98RNCB0175166749900001 , cu mențiunea: Bursa Reset pentru Educație.

Mulțumim frumos pentru implicare. Urmărește postările noastre pe Facebook și alătură-te ca voluntar Reset acțiunilor și campaniilor noastre!